Doe mee

Wij sturen je graag een aanbod voor een contract met dynamische tarieven.

Lees onderstaande punten wel nog even goed door:

  • Ook een contract met dynamische tarieven heeft een maandvoorschot. Dat wordt bepaald door de verwachte prijs op de energiemarkt voor het komende jaar. Het kan zo maar even hoog of hoger zijn als je maandvoorschot bij je huidige contract met variabele tarieven.

Maar het zijn appels en peren: het maandvoorschot bij een contract tegen dynamische tarieven blijft een voorschot, en de werkelijke energiekosten kunnen daar van afwijken. Door slim energie te verbruiken op de goedkopere momenten kun je bovendien aanzienlijk goedkoper uit zijn. In de app houd je inzicht in je totaal betaalde voorschot versus je werkelijke energiekosten. Gecorrigeerd natuurlijk voor het seizoen en je verwachte energiekosten tot je jaarafrekening.

  • Bij sterke wijzigingen van de verwachte prijs op de energiemarkt wordt je maandvoorschot bijgesteld. Je kunt zelf ook een ‘herberekening’ doen als de verwachte prijs sterk is gedaald of juist gestegen.
  • Als je ons aanbod krijgt lijkt het alsof je het contract al afgesloten hebt. Het wordt echter pas definitief nadat jij het eerste maandvoorschot hebt overgemaakt. Ook al gaat de rest per automatische incasso, die eerste betaling moet je zelf doen.

Ben je al deelnemer van ons collectief? Mail dan direct naar contact@energiekantoor.nl

Ben je dat niet (meer), vul dan het aanmeldingsformulier op Energiekantoor.nl volledig in.