Aanmelden deelnemers

Bestaande deelnemers van Energiekantoor (die nu energie geleverd krijgen van Energyhouse) kunnen zich hier aanmelden voor dynamische energietarieven.

Let op

Wij melden u zo snel mogelijk aan, waar mogelijk aansluitend op uw huidige contract. Wanneer dat (net) niet lukt, is dat geen probleem, u krijgt dan een korte periode de variabele tarieven (die nu lager liggen dan uw één jarige contract dat afloopt).

Voor dynamische energietarieven is een slimme meter noodzakelijk. Heeft u die (gratis) aangevraagd bij uw netbeheerder, dan kunt u toch al starten met dynamische energieprijzen.

Houdt u wel rekening met de opzegtermijn bij uw huidige energieleverancier? Die is wettelijk op 30 dagen gesteld, en bij opzeggen binnen een contract van één jaar of langer bent u altijd een opzegvergoeding verschuldigd. In de praktijk krijgt u na afloop van uw vaste contract, of bij een variabel contract, geen opzegvergoeding in rekening gebracht.

We gaan uit van de einde contract datum, tenzij u hieronder een afwijkende aangeeft. Het maandvoorschot wordt berekend op basis van uw bij ons bekende jaarverbruik, tenzij u hieronder een afwijkend verbruik aangeeft. U kunt dit altijd later nog aanpassen.

Uw geboortejaar gebruiken we ter identificatie.

Let op: u krijgt niet direct een bevestiging van uw inschrijving.


    Ja, ik machtig Energiekantoor om mijn contract bij mijn vorige energieleverancier op te zeggen, en begrijp dat de opzegtermijn 30 dagen is.

    Ja, ik geef toestemming voor het uitlezen van de slimme meter op het bovenstaande adres

    Ja, ik geef toestemming dat EnergyZero inzicht heeft in mijn klantgegevens en deze gebruikt om mij te informeren over de afgesproken dienstverlening

    Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van EnergyZero en Energiekantoor.nl hieronder.

    De algemene voorwaarden van EnergyZero en van Energiekantoor.nl